Onze kandidaten voor de komende verkiezingen!

Na onze online ALV van gisteren, is de kandidatenlijst voor 16 maart definitief vastgesteld. Een lijst van in totaal maar liefst 30 kandidaten, die een mix is van vertrouwde en nieuwe, verrassende gezichten.

De eerste plaats is voor onze wethouder en lijsttrekker Nico Schimmel, met daarna Marieke le Noble-Visser, onze huidige fractievoorzitter. Op plek drie staat de jongste kandidaat, huidig raadslid Floor Elderman. Direct na haar vinden we een goede bekende uit de politiek, maar een verrassend nieuw gezicht voor Hart voor BNM, Andreas van der Schaaf. Andreas heeft zijn rol als raadslid de laatste maanden in een eenmansfractie vervuld en besloot eind 2021 zich bij Hart voor BNM aan te sluiten. Op plek vijf vinden we huidig raadslid Richard de Rooy, gevolgd door Henriëtte Schimmel en Mariëlle Veldhuis, op dit moment al nauw betrokken bij de fractie. De top 9 wordt afgesloten door Herman Rijnveld en Barbro van der Ham, die de afgelopen jaren beiden raadslid zijn geweest.

“Onze kandidaten zijn stuk voor stuk zeer betrokken inwoners, die zich op een positieve manier in willen zetten om onze mooie, groene gemeente steeds beter te maken. De afgelopen jaren hebben we al veel kunnen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het centrum van Bussum waarin na jaren stilstand eindelijk beweging komt.  De aandacht voor veiligheid én veilig verkeer, en de harde focus op betaalbare woningen bij nieuwe bouwprojecten. En dat willen we de komende jaren heel graag voortzetten. We hebben de afgelopen 4 jaar veel geleerd als bestuurderspartij; we hebben nog meer kennis opgedaan om de juiste stappen te zetten om de lokale zaak steeds beter te dienen. Er is nog veel meer te doen, en ik ben er trots op dat ik dit samen met dit team mag doen. Wij, als dé lokale partij, zijn klaar voor de volgende vier jaar!” aldus Nico.

Previous Uitzonderingen mogelijk voor inzameling oud papier door verenigingen?

Onze socials

Contact

Adres:
Postbus 1040, 1400BA Bussum

Nieuwsbrief

Ons nieuws in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor de HVBNM nieuwsbrief!

Webdesign by '93VISUALS - Photography by Creative Enterprises B.V.

HART voor BNM © 2021-2022. All Rights Reserved